Balken slider

Kunststof tuinschermen

Voor iedere tuin een geschikt tuinscherm

Het laten plaatsen van kunststof tuinschermen biedt u de gemakken van kunststof en dat in combinatie met de uitstraling van hout. Onze tuinschermen zijn dan ook niet van een schutting of schutting gemaakt van dit natuurproduct te onderscheiden. Bij Kureypro snappen wij dat niet iedere tuin hetzelfde is. Een schutting die u mooi vindt, kunnen uw buren lelijk vinden. U vindt bij ons dan ook een ruime keuze aan tuinschuttingen en –schermen. Zo bieden wij strakke schuttingen aan, maar ook voor hekwerk zijn wij hét adres. Welke stijl, kleur of afmeting u ook zoekt, u vindt het in ons aanbod.

Bekijk onze tuinschermen

Waarom kunststof tuinschermen?

Wanneer u een van onze tuinschermen plaatst, dan profiteert u van verschillende voordelen. Niet alleen is het kunststof van hoge kwaliteit, maar u betaalt bij ons ook de laagste prijs van Europa. Dat is niet het enige wat ons product u te bieden heeft:

  • Onze tuinafscheidingen zijn onderhoudsvrij. Beitsen of verven hoeft niet meer.
  • Onze producten versplinteren niet, verkleuren niet en rotten ook niet.
  • Onze schuttingen en hekwerken zijn vochtbesteding, waardoor ze lang mooi blijven.
  • Onze artikelen zijn gemakkelijk te plaatsen, doordat ze licht in gewicht zijn.

Kunststof tuinschermen

Waarom kiezen voor ons?

Wanneer u een kunststof tuinscherm aan wilt schaffen, dan heeft u de keuze uit meerdere leveranciers. U doet echter uzelf en uw portemonnee tekort als u niet voor ons kiest. Onze tuinschermen zijn van een hoge kwaliteit, maar wij bieden u meer. Door onze werkwijze kunnen wij onze kosten en dus ook de prijs voor u laag houden. Hierdoor zijn wij Europa’s goedkoopste aanbieder van kunststof tuinschermen.