Over ons

Circulaire schutting kunststof

Over Kureypro

Kureypro biedt kunststof producten van hoge kwaliteit tegen lage prijzen. Dankzij een uitgekiende inkoop en efficiƫnte verwerking van circulaire recycling grondstoffen en half fabricaten kunnen wij onze producten aanbieden tegen zeer scherpe prijzen. In ons vakgebied zijn we dan ook de goedkoopste aanbieder van kunststof producten van deze kwaliteit in Europa!

Veelzijdig en uitgebreid kunststof assortiment

Of u nu bezig bent met tuinieren, bouwen, landschapsarchitectuur of infrastructuur, onze webshop is de plek waar kwaliteit en veelzijdigheid samenkomen. Van strakke PE-platen tot robuuste heipalen, en van sfeervolle bloembakken tot praktische zandbakken, ons assortiment is zorgvuldig samengesteld om aan al uw eisen te voldoen.

Veel van onze producten zijn voor allerlei doeleinden geschikt. Zo worden bepaalde bielzen zowel toegepast bij de aanleg van speeltuinen en zandbakken als bij de aanleg van parkeervakken. Twijfelt u welk product het meest geschikt is voor uw situatie? Neem dan gerust contact met ons op. We adviseren u graag.

Voldoet een product qua afmetingen of uitvoering niet helemaal aan uw wensen? Informeer dan zeker naar de mogelijkheden. Voor een groot deel van onze producten zijn namelijk ook andere maten en uitvoeringen beschikbaar. Beschrijf uw wensen in het contactformulier of bel ons even op 040 – 28 39 808.