Balken slider

Afval netjes opgeruimd met Kureypro

Een schone openbare ruimte is prettig voor iedereen. Gemeenten, bedrijven maar ook consumenten moeten zich inzetten om het milieu leefbaar te houden. Dat begint met het weggooien van afval in de daarvoor bestemde afvalbakken. Echter moeten daar wel voldoende faciliteiten voor zijn. Kureypro is gespecialiseerd in het produceren en vervaardigen van kunststof producten. Ook afvalbakken en compostbakken behoren tot ons assortiment.

Afvalbakken en compostbakken voor openbaar gebruik

Afvalbakken en compostbakken voor openbaar gebruik moeten aan wat meer eisen voldoen dan bakken voor particulier gebruik. Ze moeten de juiste afmeting hebben, tegen een stootje kunnen, meer volume kunnen dragen en weerbestendig zijn. De kunststof afvalbakken en kunststof compostbakken van Kureypro zijn dan een zeer geschikte keuze. Kunststof heeft als eigenschap zeer slijtvast, duurzaam en onderhoudsvrij te zijn. De producten van Kureypro zijn ook nog eens een zeer milieuvriendelijke oplossing.

Maak kennis met Kureypro!

Wilt u als gemeente, instelling of bedrijf eens kennismaken met de kwaliteitsproducten van Kureypro? Dat kan! Bel ons in dat geval op telefoonnummer 040-2839808 of laat uw gegevens achter via het online contactformulier, zodat we u kunnen benaderen met meer informatie over onze kunststof afvalbakken en kunststof compostbakken.