Balken slider

Kunststof hekken van Kureypro

Als gemeente, instelling of bedrijf wilt u bepaalde onderdelen in de openbare ruimte kunnen afschermen. Dit om veiligheid te kunnen waarborgen en een stuk eigendom af te kunnen schermen. Bent u op zoek naar een milieuvriendelijke oplossing om een bepaald stuk omgeving af te kunnen schermen? Dan bieden de kunststof hekken van Kureypro een uitkomst.

Onderhoudsvrij en milieuvriendelijk

In een openbare speeltuin wilt u de veiligheid van spelende kinderen kunnen waarborgen. Of wellicht heeft u een stuk land dat u wilt afbakenen met een stevig hek. Wat de reden ook is: als mens hebben we de behoefte om onze ruimte te markeren. Echter, hekwerken in de buitenlucht moeten wel tegen weer en wind bestand zijn. Stevigheid en duurzaamheid zijn dan ook eisen waaraan een hekwerk moet voldoen. De kunststof hekken van Kureypro zijn dan ook een uitstekende keuze. Deze zijn onderhoudsvrij, gaan lang mee en kunnen tegen een stootje. Tevens zijn onze kunststof hekken een milieuvriendelijke keuze!

Offerte aanvragen?

Heeft u interesse in een kunststof hek van Kureypro? Vraag gerust eens om een offerte. Ook kunt u uiteraard een afspraak maken zodat we u persoonlijk meer over onze producten kunnen vertellen. Bel ons op telefoonnummer 040-2839808 of laat uw gegevens achter via het online contactformulier. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op met meer informatie over onze kunststof hekken.