Balken slider

Kunststof banken en tafels van de beste kwaliteit!

Met mooi weer trekken we er het liefst massaal op uit om lekker in de buitenlucht te kunnen zijn. Mensen brengen graag een bezoek aan een park, gaan een eind wandelen of brengen hun pauze lekker buiten door. Wilt u als gemeente mensen genoeg faciliteiten geven om buiten uit te rusten en even van de buitenlucht te kunnen genieten? Of wilt u uw medewerkers gelegenheid geven om in de pauze buiten te kunnen lunchen? Dan zijn de kunststof tafels en kunststof banken van Kureypro een zeer geschikte keuze.

Kureypro: een milieuvriendelijke keuze

Banken en tafels voor openbaar en frequent gebruik moeten tegen een stootje kunnen. Zeker de banken en tafels die men in parken tegenkomt of die door bedrijven worden gebruikt om medewerkers een fijne buitenplek te verschaffen, moeten tegen weer en wind kunnen. En tegenwoordig het liefst nog een beetje hufterproof ook. De kunststof banken en kunststof tafels van Kureypro zijn van de beste kwaliteit kunststof gemaakt. Stevig, bestand tegen weer en wind Ć©n milieuvriendelijk.

Vraag een offerte aan!

Wilt u meer weten over onze kunststof banken en kunststof tafels? Vraag gerust een offerte aan of maak een afspraak om de mogelijkheden te bespreken. Bel Kureypro op: 040-2839808 of laat uw gegevens achter via het online contactformulier.