Balken slider

Kwaliteit in kunststof producten

Het openbare leven speelt zich veelal in parken af. Kinderen spelend in speeltuinen, mensen die van het mooie weer genieten op een bankje. Aan bepaalde faciliteiten in de openbare ruimte moeten extra eisen worden gesteld. Denk bijvoorbeeld aan zandbakken in de speeltuin of bloembakken die de kant van de weg versieren. Duurzaamheid en slijtvastheid zijn dan ook een must. Kureypro biedt hiervoor de juiste oplossing: kunststof zandbakken en kunststof bloembakken.

Kunststof bloembakken of zandbakken aanschaffen

Kureypro is gespecialiseerd in milieuvriendelijke, duurzame oplossingen op het gebied van kunststof. Dit materiaal heeft als eigenschappen onderhoudsvrij te zijn Ć©n het kan tegen een stootje. Bij zandbakken en bloembakken is dit natuurlijk een must. Immers, door weer en wind en frequent gebruik kan de kwaliteit erop achteruit gaan. Echter heeft u daar met de producten van Kureypro geen last van. Wilt u voor uw gemeente of voor uw bedrijf kunststof bloembakken of kunststof zandbakken aanschaffen? Neem dan contact op met Kureypro voor de aanvraag van een offerte!

Meer informatie over onze producten

Wenst u meer informatie over onze kwaliteitsproducten? Bel Kureypro dan op telefoonnummer 040-2839808 of laat uw gegevens achter via het online contactformulier. Graag vertellen we u meer over onze kunststof bloembakken en kunststof zandbakken.